Kucharz / Kucharka

Mercure & Ibis Gdańsk Stare Miasto

Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Gdańsk
Nr ref.: Kucharz/0825/MIGSM
Zadania:
  • przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym i standardami sieci,
  • dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw,
  • utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy zgodnie z zasadami HACCP,
  • współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu,
  • praca pod presją czasu – szczególnie w godzinach szczytu,
  • aktywne uczestnictwo w życiu kuchni i chęć rozwoju zawodowego.
Wymagania:
  • doświadczenie w pracy jako kucharz lub wykształcenie gastronomiczne,
  • znajomość zasad higieny pracy i systemu HACCP (mile widziana),
  • znajomość języka polskiego umożliwiająca codzienną komunikację,
  • gotowość do pracy zespołowej i działania w dynamicznym środowisku,
  • chęć nauki i podnoszenia kwalifikacji,
  • prawo do pracy na terenie Polski.
Oferujemy:
  • stabilne zatrudnienie w największej sieci hotelowej w Polsce,
  • premie półroczne, świadczenia świąteczne i dofinansowanie do wypoczynku,
  • prywatną opiekę medyczną (Medicover) i kartę Multisport,
  • zniżki na pobyty w hotelach sieci na całym świecie,
  • obiady pracownicze i spotkania integracyjne,
  • program poleceń pracowniczych z gratyfikacją finansową,
  • możliwość awansu i rozwoju w strukturach hotelu.

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz

Obróbka wstępna mięs i warzyw, przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi i opracowanymi recepturami. Opracowywanie dokumentacji HACCP, tworzenie receptur i kart menu, wydawanie gotowych dań zgodnie z życzeniem gościa reatauracji. Praca wg...

  • Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie

  • Wejherowo
  • dzisiaj

Kucharz

PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany Uprawnienia: Doświadczenie w gastronomi Wymagania inne:

  • Kuchnia Pera Mateusz Potrykus

  • Kosakowo
  • dzisiaj

Kucharz

praca we włoskiej restauracji: umiejętność pracy na grillu: owoce morza, ryby, mięsa, przyrządzanie makaronów, deserów na zimno; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 11.00- 22.00/23.00; praca na pełny etat...

  • KARL-ALEX Grzegorz Rocławski

  • Słupsk
  • dzisiaj