Kucharz / Kucharka

Mercure & Ibis Gdańsk Stare Miasto

Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Gdańsk
Nr ref.: Kucharz/0825/MIGSM
Zadania:
  • przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym i standardami sieci,
  • dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw,
  • utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy zgodnie z zasadami HACCP,
  • współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu,
  • praca pod presją czasu – szczególnie w godzinach szczytu,
  • aktywne uczestnictwo w życiu kuchni i chęć rozwoju zawodowego.
Wymagania:
  • doświadczenie w pracy jako kucharz lub wykształcenie gastronomiczne,
  • znajomość zasad higieny pracy i systemu HACCP (mile widziana),
  • znajomość języka polskiego umożliwiająca codzienną komunikację,
  • gotowość do pracy zespołowej i działania w dynamicznym środowisku,
  • chęć nauki i podnoszenia kwalifikacji,
  • prawo do pracy na terenie Polski.
Oferujemy:
  • stabilne zatrudnienie w największej sieci hotelowej w Polsce,
  • premie półroczne, świadczenia świąteczne i dofinansowanie do wypoczynku,
  • prywatną opiekę medyczną (Medicover) i kartę Multisport,
  • zniżki na pobyty w hotelach sieci na całym świecie,
  • obiady pracownicze i spotkania integracyjne,
  • program poleceń pracowniczych z gratyfikacją finansową,
  • możliwość awansu i rozwoju w strukturach hotelu.

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz

przygotowywanie śniadań dla gości hotelu, serwowanie dań ala carte, przygotowywanie dań zna zamówione imprezy;Godzina zakończenia pracy: 20:00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne:

  • Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

  • Słupsk
  • wczoraj

Kucharz/ pizzerman

Przygotowywanie dań i posiłków poprzez ustalone menu, utrzymanie standardów restauracji i porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania konieczne:...

  • MAGDALENA KRAUSE

  • Gdańsk
  • 2025-09-05

Kucharka

prowadzenie kuchni przedszkolnej Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: umiejętności organizacyjne, przygotowanie potraw dla dzieci -2025.KN

  • PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "PROMYCZEK" MIROSŁAWA WARDACKA

  • Chojnice
  • 2025-09-05