Kucharz zmianowy/pizzerman/zastępca szefa kuchni

PARKOWA BISTRO&DANCE Aneta Kułakowska
Kucharz zmianowy/pizzerman/zastępca szefa kuchni
Miejsce pracy: Gdańsk
Numer: StPr/25/4622
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i rybnych zgodnie z obowiązującą kartą, wypiekanie pizzy według ustalonych receptur, przygotowywanie dań typu street food (burgery, dania z frytury, dania z pieca), dbanie o wysoką jakość i estetykę serwowanych potraw, przestrzeganie zasad HACCP i standardów higieny, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, kontrolowanie stanów magazynowych i zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, wspieranie szefa kuchni w organizacji pracy zespołu i sprawnym przebiegu zmiany. Dni i godziny pracy według grafiku ustalonego z pracodawcą.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

doświadczenie w pracy w kuchni, umiejętność samodzielnej organizacji pracy, odpowiedzialność, rzetelność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane osoby z energią i pasją do gotowania.

Miejsce pracy:

Gdańsk


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 32,00 do 40,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje przyjazne środowisko pracy i zgrany zespół, elastyczny grafik zmianowy, możliwość rozwoju i dłuższej współpracy, kuchnię dobrze wyposażoną i nastawioną na jakość.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz

praca we włoskiej restauracji: umiejętność pracy na grillu: owoce morza, ryby, mięsa, przyrządzanie makaronów, deserów na zimno; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 11.00- 22.00/23.00; praca na pełny etat...

  • KARL-ALEX Grzegorz Rocławski

  • Słupsk
  • dzisiaj

Kucharz

prowadzenie kuchni przedszkolnej Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: umiejętności organizacyjne, prowadzenie kuchni (39.2025.MK

  • PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "PROMYCZEK" MIROSŁAWA WARDACKA

  • Chojnice
  • wczoraj

Kucharz/kucharka

- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem,- współpraca z intendentem,- dbanie o kaloryczność posiłków,- utrzymywanie kuchni, naczyń, urządzeń w czystości. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne:...

  • Zespół Szkół Specjalnych Nr 17

  • Gdynia
  • wczoraj