Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
doświadczenie na stanowisku, dyspozycyjność i dobra organizacja pracy, kreatywność oraz chęć poszerzania swoich umiejętności. Samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie, higiena i kultura osobista. Wiedza z zakresu HACCP, aktualne badania sanepidowskie.
Sopot
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 6 000 do 9 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje możliwość rozwoju oraz podnoszenia umiejętności zawodowych.
Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kucharz (k/m)
Przygotowywanie potraw wg receptur, realizacja specjalistycznych diet, żywienia zbiorowego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący...
Kucharz
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania inne: mile widziana książeczka zdrowia
Kucharz
Sporządzanie różnego rodzaju potraw (ciasta, napoje i desery) z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów...

Najnowsze komentarze