Kucharz/zastępca szefa kuchni

Domifood Dawid Hewelt
Kucharz/zastępca szefa kuchni
Miejsce pracy: Gdańsk
Numer: StPr/25/4703
OBOWIĄZKI:
- mocne zorientowanie na jakość dań,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbanie o estetykę potraw,- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami oraz mile widziane proponowanie własnych pomysłów.
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:

- doświadczenie na stanowisku co najmniej 2-letnie,- punktualność,dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,- kreatywność, chęć poszerzania swoich umiejętności- samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie,- higiena i kultura osobista,- wiedza z zakresu HACCP,- aktualne badania sanepidowskie.

Miejsce pracy:

Gdańsk


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 33,00 do 40,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie z pracodawcą na podstawie doświadczenia i kwalifikacji kandydata. Pracodawca oferuje:- zdobywanie nowych doświadczeń i umiejętności kulinarnych,- możliwość rozwoju i awansu wedle preferencji, potrzeb oraz umiejętności,- wypłatę zawsze na czas,- możliwość dorobienia większej ilości godzin w razie potrzeby,- najlepszą atmosferę z możliwych.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz

przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o estetyczny wygląd potraw, obróbka surowców, przygotowywanie menu bankietowego. wykształcenie bez znaczenia, mile widziane 6 miesięcy doświadczenia, pasja kulinarna, zaangażowanie, chęć...

  • Siesta Aldona Ostrowska

  • Kwidzyn
  • dzisiaj

Kucharz / Kucharka

Przygotowywanie posiłków według ustalonych norm i receptur zgodnie z ustalonym jadłospisem. Dbanie o najwyższą, jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Racjonalnie wykorzystywać produkty...

  • DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SOPOCIE

  • Sopot
  • dzisiaj

Kucharz

Pomoc szefa kuchni, sporządzanie potraw na gorąco i zimno oraz deserów Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz Wymagania inne: doświadczenie zawodowe

  • Powiatowy Urząd Pracy w Pucku

  • Kosakowo
  • wczoraj