Kucharz zmianowy/liniowy

CON DAO ASIAN RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Kucharz zmianowy/liniowy
Miejsce pracy: Gdańsk
Numer: StPr/25/4542
OBOWIĄZKI:
Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o jakość i estetykę potraw, organizacja pracy na kuchni i utrzymywanie porządku, współpraca z zespołem kuchni i sali, przestrzeganie zasad HACCP i higieny pracy. Praca od wtorku do niedzieli, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany


Wymagania inne:

doświadczenie na stanowisku kucharza (mile widziane doświadczenie w kuchni azjatyckiej, ale nie jest wymagane), zaangażowanie, dobra organizacja pracy i gotowość do rozwoju. Umiejętność pracy zespołowej i pod presją czasu, dyspozycyjność i odpowiedzialność. Pasja do gotowania i otwartość na nowe smaki, aktualna książeczka sanepidowska.

Miejsce pracy:

Gdańsk


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 35,00 do 45,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje elastyczne godziny pracy, możliwość rozwoju i wpływu na kształtowanie menu.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz/ kucharka

Bar rybny, przygotowanie potraw z ryb, sprzedaż. Praca w godz. 8-16 Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: - doświadczenie w gastronomii

  • GOSPODARSTWO ROLNE "PSTRĄG" ZBIGNIEW IGNASIAK

  • Bolszewo
  • dzisiaj

Kucharz

Przygotowywanie potraw, dbanie o przepisy sanitarne. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Konieczne: doświadcaenie zawodowe prócz szkoły co najmniej 2 lata na...

  • Kuchnia Poznańska Poznański Janusz

  • Starogard Gdański
  • wczoraj

Kucharz/ pizzerman

Przygotowywanie dań i posiłków poprzez ustalone menu, utrzymanie standardów restauracji i porządku na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą). Wymagania konieczne:...

  • MAGDALENA KRAUSE

  • Gdańsk
  • 2025-07-02