Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Koordynator pscj ds. gastronomii
Miejsce pracy: Malbork
Numer: StPr/24/0303
OBOWIĄZKI:
Obsługa klienta w punkcie małej gastronomii. Dokonywanie zamówień
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B
Wymagania inne:
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Malbork
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 242 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kierownik lokalu gastronomicznego
Kierowanie zespołem, zarządzanie lokalem, wydawanie posiłków dla osób starszych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: Kwalifikacje niezbędne:doświadczenie w prowadzeniu gastronomii;umiejętność...
Zastępca Kierownika Restauracji
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o...
Najnowsze komentarze