Szef zmiany w kuchni

Szef zmiany w kuchni

Sofitel Grand Sopot

Dołącz do miejsca, w którym możesz być sobą i pokochasz to, co robisz. Wejdź do hotelowego świata, a my będziemy Cię wspierać w uwolnieniu pełni Twoich możliwości. Będziesz częścią zespołu, w którym wszyscy doceniają się nawzajem. Umożliwimy Ci realizację pomysłów, które podnoszą jakość naszych usług, tworząc również spersonalizowane dania dla naszych gości. Pomóż nam, aby poczuli się u nas wyjątkowo, a my zrobimy to samo dla Ciebie.

UMIEJĘTNOŚCI I OSOBOWOŚĆ
  • dzielisz naszą pasję gościnności
  • nie ustajesz w swoim rozwoju
  • masz odwagę pójść dalej
  • jesteś innowacyjny
  • szacunek i zaufanie są Twoją podstawą

Jeżeli TAK, to TY jesteś osobą, której szukamy.

 

ZADANIA NA STANOWISKU:
  • nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
  • zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany
  • zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni
  • identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości
  • przestrzeganie standardów marki Sofitel i udział w szkoleniach personelu w tym zakresie
NASZE OCZEKIWANIA:
  • doświadczenia zawodowego w kuchni na stanowisku Szefa Zmiany 
  • pasja do gotowania
  • dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP) 
  • bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu
  • zaangażowanie i wysoki poziom motywacji do pracy
  • umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów i samodzielność w podejmowaniu decyzji
  • zaangażowanie i sumienność
  • dbałość o szczegóły i higienę pracy
CO ZAPEWNIAMY:
  • umowę o pracę i pakiet benefitów
  • nauczymy Cię wszystkiego, co powinieneś wiedzieć
  • pomożemy Ci się rozwijać się u boku mistrzów w swoim fachu
  • dołączysz do zgranego zespołu, w którym zadbamy o Ciebie i pozwolimy spokojnie wdrożyć się do obowiązków
  • będziesz mieć możliwość rozwoju w światowej sieci  AccorHotels

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz

Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań i współpracę z współpracownikami. Przestrzeganie przepisów BHP, HCCP i dyscypliny pracy. Umiejętność gotowania i zup oraz przygotowywania drugich...

  • Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie

  • Tczew
  • 2024-11-21

Kucharz

Sporządzanie potraw zgodnie z ustalonymi normami i przepisami Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Minimum 1 rok doświadczenia

  • Powiatowy Urząd Pracy w Malborku

  • Malbork
  • 2024-11-12

Kucharz

zgodnie ze stanowiskiem, umowa na rok z możliwością przedłużenia, godz. pracy 10-18 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: umiejętności w zawodzie kucharz

  • Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

  • Słupsk
  • 2024-11-07