Inżynier technologii żywności

Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Inżynier technologii żywności
Miejsce pracy: Słupsk
Numer: StPr/24/0833
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu- rejestrowanie pism w ramach poczty przychodzącej i wychodzącej, w tym obsługa poczty elektronicznej,- prowadzenie dokumentachji związanej z nadzorem nad zakładami, w tym zakładanie teczek aktowych, sporządzanie ewidencji spraw, przygotowywanie dokumentów do archiwizacji,- udział w realizacji planów zasadniczych przedsięwzięć dla Sekcji BŻ,- udział w opracowaniu i przygotowywaniu informacji i sprawozdań z realizacji zadań Sekcji BŻ,- wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych i baz danych prowadzonych przez Sekcję BŻ,- przepisywanie pism, decyzji i postanowiń, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentów
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: inż. technologii żywności; technologia żywności i zywienie człowieka


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Słupsk


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 790,3 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Specjalista / Specjalistka - Starszy Specjalista / Starsza Specjalistka ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem...

  • J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

  • Gdynia
  • 2024-05-27