Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:
doświadczenie na stanowisku, dyspozycyjność i dobra organizacja pracy, kreatywność oraz chęć poszerzania swoich umiejętności. Samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie, higiena i kultura osobista. Wiedza z zakresu HACCP, aktualne badania sanepidowskie.
Sopot
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 6 000 do 9 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje możliwość rozwoju oraz podnoszenia umiejętności zawodowych.
Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kucharz zmianowy
Przygotowywanie posiłków, kontrola i przygotowywanie stanowiska pracy, kontrola standardu i jakości. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-22, w piątki i soboty, w godzinach 11-00 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą)....
Kucharz
przygotowanie potraw, produkcja pierogów, pieczenie ciast, dbanie o porządek Wymagania inne: wykształcenie zawodowe mile widziane, mile widziany 1 rok doświadczenia zawodowego
Kucharz małej gastronomii
Przygotowywanie i wydawanie posiłków Wymagania inne:

Najnowsze komentarze