Kucharz zmianowy/liniowy

CON DAO ASIAN RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Kucharz zmianowy/liniowy
Miejsce pracy: Gdańsk
Numer: StPr/25/4542
OBOWIĄZKI:
Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o jakość i estetykę potraw, organizacja pracy na kuchni i utrzymywanie porządku, współpraca z zespołem kuchni i sali, przestrzeganie zasad HACCP i higieny pracy. Praca od wtorku do niedzieli, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany


Wymagania inne:

doświadczenie na stanowisku kucharza (mile widziane doświadczenie w kuchni azjatyckiej, ale nie jest wymagane), zaangażowanie, dobra organizacja pracy i gotowość do rozwoju. Umiejętność pracy zespołowej i pod presją czasu, dyspozycyjność i odpowiedzialność. Pasja do gotowania i otwartość na nowe smaki, aktualna książeczka sanepidowska.

Miejsce pracy:

Gdańsk


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 35,00 do 45,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje elastyczne godziny pracy, możliwość rozwoju i wpływu na kształtowanie menu.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Sushi master

Przygotowanie i serwowanie sushi. Praca od poniedziałku do niedzieli w zakresie godzin 12-22, według grafiku ustalonego z pracodawcą. Doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku. Wiedza i umiejętności pozwalające na samodzielną...

  • Qmam Agnieszka Krzywicka

  • Gdańsk, ul. Fieldorfa 2 lokal 3
  • dzisiaj

Kucharz/ kucharka

Bar rybny, przygotowanie potraw z ryb, sprzedaż. Praca w godz. 8-16 Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: - doświadczenie w gastronomii

  • GOSPODARSTWO ROLNE "PSTRĄG" ZBIGNIEW IGNASIAK

  • Bolszewo
  • wczoraj

Kucharz

Przygotowywanie potraw wg przyjętych standardów restauracji, uczestnictwo w planowaniu zmian potraw w karcie, rzetelność w wykonywaniu obowiązków, higiena pracy oraz oszczędna gospodarka magazynowa. Praca od poniedziałku do piątku, w...

  • MAESTRO MIROSŁAW JAKUBIK skrót nazwy MAESTRO

  • Gdańsk
  • wczoraj